0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
500 g kora za kolače
500 g šećera
200 g C griza
2 kesice cimeta
500 g narendane bundeve
ulje i voda
C šećer u prahu
Uzeti dve kore i staviti jednu na drugu i na jedan kraj poređati narendanu bundevu.
Preko bundeve posuti šećer (oko 3 supene kašike), cimet i malo C griza (2 kašike) i rukom izmešati.
Kore malo poprskati sa uljem i vodom i uviti kao rolat i slagati na pek papir ili namašćen pleh.
Peći u rerni na 200 stepeni da porumeni.
Isečen kolač posuti C šećerom u prahu.
Uzeti dve kore i staviti jednu na drugu i na jedan kraj poređati narendanu bundevu.
Preko bundeve posuti šećer (oko 3 supene kašike), cimet i malo C griza (2 kašike) i rukom izmešati.
Kore malo poprskati sa uljem i vodom i uviti kao rolat i slagati na pek papir ili namašćen pleh.
Peći u rerni na 200 stepeni da porumeni.
Isečen kolač posuti C šećerom u prahu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.