burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Bundevara

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

500 g kora za kolače

500 g šećera

200 g C griza

2 kesice cimeta

500 g narendane bundeve

ulje i voda

Za posipanje:

C šećer u prahu

Bundevara

Koraci pripreme

Uzeti dve kore i staviti jednu na drugu i na jedan kraj poređati narendanu bundevu.

Preko bundeve posuti šećer (oko 3 supene kašike), cimet i malo C griza (2 kašike) i rukom izmešati.

Kore malo poprskati sa uljem i vodom i uviti kao rolat i slagati na pek papir ili namašćen pleh.

Peći u rerni na 200 stepeni da porumeni.

Isečen kolač posuti C šećerom u prahu.

Naši proizvodi

Bundevara

Koraci pripreme

Uzeti dve kore i staviti jednu na drugu i na jedan kraj poređati narendanu bundevu.

Preko bundeve posuti šećer (oko 3 supene kašike), cimet i malo C griza (2 kašike) i rukom izmešati.

Kore malo poprskati sa uljem i vodom i uviti kao rolat i slagati na pek papir ili namašćen pleh.

Peći u rerni na 200 stepeni da porumeni.

Isečen kolač posuti C šećerom u prahu.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept