0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Zahteva određeno umeće
25
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
25
15 jaja
15 kašika šećera
15. Kašika oraha
5 vanilin šećera c
300gr čokolade za kuvanje
1 margarin
250 gr šećera u prahu C
6 kašika brašna
Umutiti 5, belanaca sa 5 kašika šećera, dodati 5 kašika ml.oraha, 2 kašike brašna, promešati varjačom i sipati u pleh u koji je preth, stavljen papir za pečenje, peći na 200, stepeni 20 min.
Ispeći takve tri kore.
Fil: umutiti 15. Žumanaca sa 250 gr šećera u prahu C, na pari, dodati vanilin šećer , kada se prohladi , dodati umućeni margarin,podeliti na dva dela, u jedan staviti omekšalu čokoladu150, gr.
Filovati 1 koru, braon Fil, žuti Fil, kora,2, braon , pa žuti Fil, i treću koru braon pa žuti Fil, i sa tim žutim filom, Premazati celu tortu i sa strane.
150, gr čokolade otopiti sa malo malo margarina i preliti celu tortu .
Na vrhu torte staviti malo, poprskati mlevenim orasima.
Umutiti 5, belanaca sa 5 kašika šećera, dodati 5 kašika ml.oraha, 2 kašike brašna, promešati varjačom i sipati u pleh u koji je preth, stavljen papir za pečenje, peći na 200, stepeni 20 min.
Ispeći takve tri kore.
Fil: umutiti 15. Žumanaca sa 250 gr šećera u prahu C, na pari, dodati vanilin šećer , kada se prohladi , dodati umućeni margarin,podeliti na dva dela, u jedan staviti omekšalu čokoladu150, gr.
Filovati 1 koru, braon Fil, žuti Fil, kora,2, braon , pa žuti Fil, i treću koru braon pa žuti Fil, i sa tim žutim filom, Premazati celu tortu i sa strane.
150, gr čokolade otopiti sa malo malo margarina i preliti celu tortu .
Na vrhu torte staviti malo, poprskati mlevenim orasima.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.