burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcijaoko 40 parčeta

Beli anđeo

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
oko 40 parčeta

Sastojci

1 pakovanje rozen kora

C šlag 500 gr

3 C pudinga slatka pavlaka

800 ml mleka

8 kašika šecera

200 gr bela milka čokolada

200 gr C šećer u prahu

200 gr C mleko u prahu

1 margarin

3 čaše kisele pavlake

700 ml kisele vode

200 gr pečenog i samlevenog lešnika

Beli anđeo

Koraci pripreme

800 ml mleka ukuvati sa 8 kašika šećera i 3 pudinga.

U malo prohladjenu smesu dodadi 20 gr bele čokolade, kad se otopi dodati 200 gr šećera u prahu i 200 gr mleka u prahu i sve pomešati.

Umutiti penasto 1 margarin pa i njega dodati u fil. Na kraju dodavati 3 kisele pavlake jednu po jednu uz nepestano mešanje.

Posebno umutiti 500 gr šlaga sa 700 ml kisele vode.

200 gr lešnika ispeći i samleti. Postupak za filovanje:koru premazati filom pa šlagom i na kraju posuti lešnikom,i tako dok ne potrošite sve kore.

Na kraju tortu dekorisati šlagom.

Naši proizvodi

Beli anđeo

Koraci pripreme

800 ml mleka ukuvati sa 8 kašika šećera i 3 pudinga.

U malo prohladjenu smesu dodadi 20 gr bele čokolade, kad se otopi dodati 200 gr šećera u prahu i 200 gr mleka u prahu i sve pomešati.

Umutiti penasto 1 margarin pa i njega dodati u fil. Na kraju dodavati 3 kisele pavlake jednu po jednu uz nepestano mešanje.

Posebno umutiti 500 gr šlaga sa 700 ml kisele vode.

200 gr lešnika ispeći i samleti. Postupak za filovanje:koru premazati filom pa šlagom i na kraju posuti lešnikom,i tako dok ne potrošite sve kore.

Na kraju tortu dekorisati šlagom.

Autor

Vanja

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept