burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30-50

Baunti

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30-50

Sastojci

1 dl slatke pavlake

250 g margarina

300 g C šećera u prahu

250 g C kokosa

Za glazuru:

80 g margarina

150 g tamne čokolade

Baunti

Koraci pripreme

C šećer u prahu, margarin i slatku pavlaku otopiti na laganoj vatri.

Kada provri skloniti sa vatre, dodati C kokos i dobro umešati.

Izliti u pleh obložen pek papirom i staviti u frižider da se hladi 1-2h.

Izlivena tablu seći na štapiće ili kocke direktno na papiru, biće vam lakše.

Vratiti u frižider dok spremite glazuru.

Otopiti čokoladu i margarin i preliti preko štanglice ili ih utapati u nju, i ostaviti da se stegne!

Naši proizvodi

Baunti

Koraci pripreme

C šećer u prahu, margarin i slatku pavlaku otopiti na laganoj vatri.

Kada provri skloniti sa vatre, dodati C kokos i dobro umešati.

Izliti u pleh obložen pek papirom i staviti u frižider da se hladi 1-2h.

Izlivena tablu seći na štapiće ili kocke direktno na papiru, biće vam lakše.

Vratiti u frižider dok spremite glazuru.

Otopiti čokoladu i margarin i preliti preko štanglice ili ih utapati u nju, i ostaviti da se stegne!

Autor

Gordana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept