0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
36
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
36
400 g mlevenog keksa
1 margarin
250 g C šećera u prahu
1 limun
1/2 šoljice mleka
100 g čokolade za kuvanje
3 kašike ulja
400 g šećera
1 šoljica vode
1 margarin
400 g C zamene za mleko u prahu
100 g čokolade za kuvanje
3 kašike ulja
Prvi deo:
Keks, margarin, C šećer u prahu, 1/2 šoljice mleka i sok od 1 limuna iscediti i sve dobro sjediniti.
Rastanjiti u plehu. Preko toga preliti rastopljenu čokoladu sa uljem.
Drugi deo:
Šećer i vodu pomešati i ostaviti da provri. Dodati margarin, prokuvati i pomeriti sa vatre.
Kada se smesa ohladi, dodati C zamenu za mleko u prahu i mutiti mikserom.
Staviti na prvi deo i preliti rastopljenom čokoladom sa uljem.
Prvi deo:
Keks, margarin, C šećer u prahu, 1/2 šoljice mleka i sok od 1 limuna iscediti i sve dobro sjediniti.
Rastanjiti u plehu. Preko toga preliti rastopljenu čokoladu sa uljem.
Drugi deo:
Šećer i vodu pomešati i ostaviti da provri. Dodati margarin, prokuvati i pomeriti sa vatre.
Kada se smesa ohladi, dodati C zamenu za mleko u prahu i mutiti mikserom.
Staviti na prvi deo i preliti rastopljenom čokoladom sa uljem.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.