burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija4

Voćni desert

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
4

Sastojci

3 breskve

1 kesica C pudinga od vanile

3 kašike šećera

250 ml mleka

200 g smrznutih malina

250 ml slatke pavlake

3 kašike C šećera u prahu

2 kašike soka od višanja

Voćni desert

Koraci pripreme

Breskve isecite na tanke kriške, pa u četiri male posude od 125 ml stavite po dve kriške.

C Puding u prahu umutite sa šećerom i 6 kašika mleka. Ostatak mleka prokuvajte, sipajte puding i slatku pavlaku i, uz stalno mešanje, kuvajte na umerenoj temperaturi minut, dva.

U posude naizmenično ređajte puding i breskve, poklopite i ostavite dva sata u frižideru.

Maline otopite i pomešajte sa C šećerom u prahu i sokom od višanja.

Puding pažljivo izvrnite na tacnu i servirajte sa malinama.

Naši proizvodi

Voćni desert

Koraci pripreme

Breskve isecite na tanke kriške, pa u četiri male posude od 125 ml stavite po dve kriške.

C Puding u prahu umutite sa šećerom i 6 kašika mleka. Ostatak mleka prokuvajte, sipajte puding i slatku pavlaku i, uz stalno mešanje, kuvajte na umerenoj temperaturi minut, dva.

U posude naizmenično ređajte puding i breskve, poklopite i ostavite dva sata u frižideru.

Maline otopite i pomešajte sa C šećerom u prahu i sokom od višanja.

Puding pažljivo izvrnite na tacnu i servirajte sa malinama.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept