burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 min

tezina pripreme Lako

broj porcija20

Slagani puding kolač

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
20

Sastojci

Puding smese

1 kesica C Puding sa ukusom jagode

1 kesica C Puding sa ukusom vanilina

700 ml Punomasnog mleka

80 g Smeđeg šećera

1 kesica C Vanilin šećer

1 kesica C Kokosovo brašno

150 g Putera

2 kašika C Šećer u prahu

Smesa sa malinama

250 g Malina

200 ml Vode

3 kašika Šećera

1 kesica C Puding sa ukusom vanilina

Za dekorisanje

400 g Kisele pavlake

Po ukusu malo C Šećer u prahu

30 komad Malina

Slagani puding kolač

Kremasti kolač za sve koji vole pudinge i jednostavne recepte

Koraci pripreme

1.

Puding od jagode skuvati sa polovinom mleka i smeđeg šećera. Dodati i pola kesice vanilin šećera.

U skuvani puding staviti polovinu kokosa i ostaviti da se ohladi, a to isto uraditi i sa pudingom od vanile.

2.

Maline kratko kuvati sa šećerom, izblendati ih štapnim mikserom, dodati im u vodi rastvoren puding od vanile i kuvati još par minuta.

3.

Puter umutiti sa šećerom u prahu, pa polovinu umutiti sa ohlađenim pudingom od jagode, a drugu polovinu sa pudingom od vanile.

4.

Redom nasuti smese jednu na drugu, prvo smesu sa pudingom od jagoda, pa smesu sa malinama u sredini, a na kraju od vanile.

5.

Kada se stegne, iseći po želji, premazati svako parče kiselom pavlakom koju ste zasladili po ukusu. Ukrasiti malinama.

Naši proizvodi

Slagani puding kolač

Kremasti kolač za sve koji vole pudinge i jednostavne recepte

Koraci pripreme

1.

Puding od jagode skuvati sa polovinom mleka i smeđeg šećera. Dodati i pola kesice vanilin šećera.

U skuvani puding staviti polovinu kokosa i ostaviti da se ohladi, a to isto uraditi i sa pudingom od vanile.

2.

Maline kratko kuvati sa šećerom, izblendati ih štapnim mikserom, dodati im u vodi rastvoren puding od vanile i kuvati još par minuta.

3.

Puter umutiti sa šećerom u prahu, pa polovinu umutiti sa ohlađenim pudingom od jagode, a drugu polovinu sa pudingom od vanile.

4.

Redom nasuti smese jednu na drugu, prvo smesu sa pudingom od jagoda, pa smesu sa malinama u sredini, a na kraju od vanile.

5.

Kada se stegne, iseći po želji, premazati svako parče kiselom pavlakom koju ste zasladili po ukusu. Ukrasiti malinama.

Autor

Nadalina
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Uskršnje poslastice"

Pošalji recept