0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
20
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
20
1 kesica C Puding sa ukusom jagode
1 kesica C Puding sa ukusom vanilina
700 ml Punomasnog mleka
80 g Smeđeg šećera
150 g Putera
250 g Malina
200 ml Vode
3 kašika Šećera
1 kesica C Puding sa ukusom vanilina
400 g Kisele pavlake
30 komad Malina
Kremasti kolač za sve koji vole pudinge i jednostavne recepte
Puding od jagode skuvati sa polovinom mleka i smeđeg šećera. Dodati i pola kesice vanilin šećera.
U skuvani puding staviti polovinu kokosa i ostaviti da se ohladi, a to isto uraditi i sa pudingom od vanile.
Maline kratko kuvati sa šećerom, izblendati ih štapnim mikserom, dodati im u vodi rastvoren puding od vanile i kuvati još par minuta.
Puter umutiti sa šećerom u prahu, pa polovinu umutiti sa ohlađenim pudingom od jagode, a drugu polovinu sa pudingom od vanile.
Redom nasuti smese jednu na drugu, prvo smesu sa pudingom od jagoda, pa smesu sa malinama u sredini, a na kraju od vanile.
Kada se stegne, iseći po želji, premazati svako parče kiselom pavlakom koju ste zasladili po ukusu. Ukrasiti malinama.
Kremasti kolač za sve koji vole pudinge i jednostavne recepte
Puding od jagode skuvati sa polovinom mleka i smeđeg šećera. Dodati i pola kesice vanilin šećera.
U skuvani puding staviti polovinu kokosa i ostaviti da se ohladi, a to isto uraditi i sa pudingom od vanile.
Maline kratko kuvati sa šećerom, izblendati ih štapnim mikserom, dodati im u vodi rastvoren puding od vanile i kuvati još par minuta.
Puter umutiti sa šećerom u prahu, pa polovinu umutiti sa ohlađenim pudingom od jagode, a drugu polovinu sa pudingom od vanile.
Redom nasuti smese jednu na drugu, prvo smesu sa pudingom od jagoda, pa smesu sa malinama u sredini, a na kraju od vanile.
Kada se stegne, iseći po želji, premazati svako parče kiselom pavlakom koju ste zasladili po ukusu. Ukrasiti malinama.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.