0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
20
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
20
6 malo Jaja
6 kašika Vode
180 g Brasna
2 kesica C Puding sa ukusom slatke pavlake
600 ml Mleko
150 g Margarin
2 kašičica Rum aroma
2 kašika Rum
10 kašika Mleko
Mekan, socan i aromatican. U ovom kolacu kokos i rum se mesaju u odlican krajnji rezultat: rokoko kolac
Cela jaja mutiti sa secerom u prahu. Oko 10 minuta dok ne postane penasto. Dodati vodu. Zatim postepeno dodavati brasno pomesano sa praskom za pecivo. Zatim 3/4 testa izlijemo u kalup obozen pek papitom. U preostlu smesu umesati kakao. Tamnu smesu rasporedimo u "flekama" na zutu smesu. Peci na 180stepeni 20 minuta.
Pomesati rum sa mlekom i preliti preko ispecene piskote.
Mleko staviti da prokuva sa secerom. Ukuvati dva pudinga od slatke pavlake. Ostaviti da se ohladi. Kad je krem ohladjen dodati margarin. Takodje dodati i rum i kokos.
Piskotu preseci na pola. Na donju koru naneti 3/4 kreme. Zatim ponovo ide kora i ostatak kreme. Za dekoraciju koristiti kokos. Prijatno
Mekan, socan i aromatican. U ovom kolacu kokos i rum se mesaju u odlican krajnji rezultat: rokoko kolac
Cela jaja mutiti sa secerom u prahu. Oko 10 minuta dok ne postane penasto. Dodati vodu. Zatim postepeno dodavati brasno pomesano sa praskom za pecivo. Zatim 3/4 testa izlijemo u kalup obozen pek papitom. U preostlu smesu umesati kakao. Tamnu smesu rasporedimo u "flekama" na zutu smesu. Peci na 180stepeni 20 minuta.
Pomesati rum sa mlekom i preliti preko ispecene piskote.
Mleko staviti da prokuva sa secerom. Ukuvati dva pudinga od slatke pavlake. Ostaviti da se ohladi. Kad je krem ohladjen dodati margarin. Takodje dodati i rum i kokos.
Piskotu preseci na pola. Na donju koru naneti 3/4 kreme. Zatim ponovo ide kora i ostatak kreme. Za dekoraciju koristiti kokos. Prijatno
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.