1
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
10
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
10
200 g Plazma keksa
1 komad pomorandže( sok)
1 kesica C Puding sa ukusom vanilina
400 ml mleka
50 g bele čokolade
1 kesica C Šlag krem sa ukusom vanile
100 ml mleka
500 g breskvi
100 g ribizli
nekoliko komad kuglica sa lešnikom
Lagan kolač bez pečenja, sa vanila pudingom i voćem
Skuvati puding od vanile u mleku uz dodatak prah šećera i u topao dodati belu čokoladu.
Izmešati da se rastopi i ostaviti da se ohladi.
U obložen kalup složiti red plazme potapane u isceđen sok od jedne pomorandže.
Preko keksa sipati pola pudinga, pa posuti na kockice iseckane breskve koje su malo odstojale izmešane sa šećerom u prahu.
Preko breskvi dodati drugu polovinu pudinga.
Od gore prekriti plazma keksom i ostaviti u frižideru par sati da se stegne.
Ohlađen kolač prevrnuti izvaditi na tacnu.
Kolač po vrhu premazati slojem umućenog šlaga.
Dekorisati šlagom , ribizlama i lešnik kuglicama.
Služiti hladno.
Prijatno!
Lagan kolač bez pečenja, sa vanila pudingom i voćem
Skuvati puding od vanile u mleku uz dodatak prah šećera i u topao dodati belu čokoladu.
Izmešati da se rastopi i ostaviti da se ohladi.
U obložen kalup složiti red plazme potapane u isceđen sok od jedne pomorandže.
Preko keksa sipati pola pudinga, pa posuti na kockice iseckane breskve koje su malo odstojale izmešane sa šećerom u prahu.
Preko breskvi dodati drugu polovinu pudinga.
Od gore prekriti plazma keksom i ostaviti u frižideru par sati da se stegne.
Ohlađen kolač prevrnuti izvaditi na tacnu.
Kolač po vrhu premazati slojem umućenog šlaga.
Dekorisati šlagom , ribizlama i lešnik kuglicama.
Služiti hladno.
Prijatno!
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.