burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 min

tezina pripreme Lako

broj porcija10

Puding kolač sa voćem

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
10

Sastojci

Kora:

200 g Plazma keksa

1 komad pomorandže( sok)

Fil 1:

1 kesica C Puding sa ukusom vanilina

2 kašika C Šećer u prahu

400 ml mleka

50 g bele čokolade

Fil 2:

1 kesica C Šlag krem sa ukusom vanile

100 ml mleka

Voće u kolaču:

500 g breskvi

2 kašika C Šećer u prahu

Dekoracija:

100 g ribizli

nekoliko komad kuglica sa lešnikom

Puding kolač sa voćem

Lagan kolač bez pečenja, sa vanila pudingom i voćem

Koraci pripreme

Korak 1

Skuvati puding od vanile u mleku uz dodatak prah šećera i u topao dodati belu čokoladu.
Izmešati da se rastopi i ostaviti da se ohladi.

Korak 2

U obložen kalup složiti red plazme potapane u isceđen sok od jedne pomorandže.

Korak 3

Preko keksa sipati pola pudinga, pa posuti na kockice iseckane breskve koje su malo odstojale izmešane sa šećerom u prahu.

Korak 4

Preko breskvi dodati drugu polovinu pudinga.
Od gore prekriti plazma keksom i ostaviti u frižideru par sati da se stegne.
Ohlađen kolač prevrnuti izvaditi na tacnu.

Korak 5

Kolač po vrhu premazati slojem umućenog šlaga.
Dekorisati šlagom , ribizlama i lešnik kuglicama.
Služiti hladno.

Prijatno!

Naši proizvodi

Puding kolač sa voćem

Lagan kolač bez pečenja, sa vanila pudingom i voćem

Koraci pripreme

Korak 1

Skuvati puding od vanile u mleku uz dodatak prah šećera i u topao dodati belu čokoladu.
Izmešati da se rastopi i ostaviti da se ohladi.

Korak 2

U obložen kalup složiti red plazme potapane u isceđen sok od jedne pomorandže.

Korak 3

Preko keksa sipati pola pudinga, pa posuti na kockice iseckane breskve koje su malo odstojale izmešane sa šećerom u prahu.

Korak 4

Preko breskvi dodati drugu polovinu pudinga.
Od gore prekriti plazma keksom i ostaviti u frižideru par sati da se stegne.
Ohlađen kolač prevrnuti izvaditi na tacnu.

Korak 5

Kolač po vrhu premazati slojem umućenog šlaga.
Dekorisati šlagom , ribizlama i lešnik kuglicama.
Služiti hladno.

Prijatno!

Autor

Sdjv
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa pudingom"

Pošalji recept