0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
5
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
5
6 jaja
6 kašika šećera
100 ml ulja
6 kašika brašna
2 kašike C kakaoa
1 C prašak za pecivo
500 ml čokoladnog mleka
250 g C šlaga
400 ml pavlake
150 g C šećera u prahu
300 g mlevenog keksa
300 g C šlaga
Umutimo balance, dodamo šećer, zatim dodamo žumanca, ulje, C prašak za pecivo i na kraju brašno. Peći na 200 stepeni.
Kada se ispeče prelijemo sa čokoladnim mlekom.
Fil:
Izmutimo C šlag, dodamo pavlaku, pa C šećer u prahu i na kraju dodamo mleveni keks, sa ovime premažemo koru.
Odozgo stavimo izmućen C šlag.
Umutimo balance, dodamo šećer, zatim dodamo žumanca, ulje, C prašak za pecivo i na kraju brašno. Peći na 200 stepeni.
Kada se ispeče prelijemo sa čokoladnim mlekom.
Fil:
Izmutimo C šlag, dodamo pavlaku, pa C šećer u prahu i na kraju dodamo mleveni keks, sa ovime premažemo koru.
Odozgo stavimo izmućen C šlag.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.