burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija10

Kocka rafaelo

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
10

Sastojci

Kora:

6 belanaca

6 kašika C šećera u prahu

100 g C kokosa

1 kašika brašna

200 ml mleka

50 g šećera

Fil:

300 ml mleka

12 kašika šećera

200 ml mleka

6 žumanca

1 C puding slatka pavlaka

3 kašike brašna

250 g margarina

200 g C mleka u prahu

100 g C kokosa + za posipanje

Kocka rafaelo

Koraci pripreme

6 belanaca ulupati u sneg, postepeno dodati 6 kašika C šećera u prahu, dobro sjediniti varjačom, u to umešati 100 g C kokosa i 1 kašiku brašna.

Peći na 200 C. Ispečeno zaliti sa 200 ml mleka koje smo skuvali sa 50 g šećera.

Fil:
300 ml mleka staviti da provri sa 12 kašika šećera, u to ukuvati 200 ml mleka u koje smo umešali žumanca, 1 C puding slatka pavlaka i 3 kašike brašna.

Skuvati fil, ohladiti i spojiti sa 250 g margarina koji smo prethodno spojili sa 200 g C mleka u prahu, potom dodati 100 g C kokosa.

Filovati koru i posuti kokosom.

Naši proizvodi

Kocka rafaelo

Koraci pripreme

6 belanaca ulupati u sneg, postepeno dodati 6 kašika C šećera u prahu, dobro sjediniti varjačom, u to umešati 100 g C kokosa i 1 kašiku brašna.

Peći na 200 C. Ispečeno zaliti sa 200 ml mleka koje smo skuvali sa 50 g šećera.

Fil:
300 ml mleka staviti da provri sa 12 kašika šećera, u to ukuvati 200 ml mleka u koje smo umešali žumanca, 1 C puding slatka pavlaka i 3 kašike brašna.

Skuvati fil, ohladiti i spojiti sa 250 g margarina koji smo prethodno spojili sa 200 g C mleka u prahu, potom dodati 100 g C kokosa.

Filovati koru i posuti kokosom.

Autor

Ivanka

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept