0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1 margarin
250 g C šećera u prahu
250 g kesten pirea
50 ml ruma
300 g mlevenog keksa
200 g mlevenih oraha
100 g suvog grožđa
100 g otopljene čokolade
100 g čokolade
3 kašike mleka
3 kašike šećera
50 g margarina
C šlag krema sa ukusom vanilina
(ili slatka pavlaka)
Umutiti margarin sa C prah šećerom i kestenom.
Masi dodajte ostale sastojke i dobro izmešajte.
Od smese formirati na tacni 2 rolata.
Za glazuru prokuvajte mleko i šećer, pa u to dodajte margarin i lomljenu čokoladu.
Kada se smesa ujednači prelijte gotove rolate, radi šmeka umutite šlag kremu C vanila ili slatku pavlaku.
Umutiti margarin sa C prah šećerom i kestenom.
Masi dodajte ostale sastojke i dobro izmešajte.
Od smese formirati na tacni 2 rolata.
Za glazuru prokuvajte mleko i šećer, pa u to dodajte margarin i lomljenu čokoladu.
Kada se smesa ujednači prelijte gotove rolate, radi šmeka umutite šlag kremu C vanila ili slatku pavlaku.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.