0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
300 g mlevenog keksa
100-150 g margarina
100 ml soka od narandže
250 ml slatke pavlake
2 čaše kisele pavlake
100 g C šećera u prahu
2 C vanilin šećera
300 g bilo kog sitnog voća
oko 10-15 kašika šećera
1 C želatin
Kora:
Sve se pomeša, pa se oblikuje u okruglom plehu za torte.
Fil:
Umuti se slatka pavlaka pa se kašikom u smesu doda kisela voda i ostali sastojci.
Preliv:
Skuva se džem od voća i šećera, pa po upustvu se koristi C želatin.
Kora:
Sve se pomeša, pa se oblikuje u okruglom plehu za torte.
Fil:
Umuti se slatka pavlaka pa se kašikom u smesu doda kisela voda i ostali sastojci.
Preliv:
Skuva se džem od voća i šećera, pa po upustvu se koristi C želatin.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.