burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija4

Brzi čizkejk

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
4

Sastojci

4 kutije keksa po želji

250 g neslanog krem sira

sok i rendana korica limuna

3 kašike C šećera u prahu

200 g smrznutog voća po želji

Brzi čizkejk

Koraci pripreme

Stavite keks u kesu, zavežite je i preko nje pređite oklagijom dok se ne izlomi (neka komadići ne budu previše sitni).

Mrvice podelite na dva dela i sipajte u činije ili čaše za desert (ova količina je za dve čaše).

Sir umutite s rendanom korom limuna i dve kašike šećera i dobijenu masu sipajte preko keksa.

Odmrznite voće, pa dve trećine stavite u blender s preostalom kašikom šećera i sveže ceđenim sokom od limuna.

Poslasticu prelijte ovom smesom i ukrasite preostalim voćkicama.

Pre služenja je ohladite u frižideru.

Ako je posuda za posluženje duža, od svega možete staviti po dva tanja sloja.

Naši proizvodi

Brzi čizkejk

Koraci pripreme

Stavite keks u kesu, zavežite je i preko nje pređite oklagijom dok se ne izlomi (neka komadići ne budu previše sitni).

Mrvice podelite na dva dela i sipajte u činije ili čaše za desert (ova količina je za dve čaše).

Sir umutite s rendanom korom limuna i dve kašike šećera i dobijenu masu sipajte preko keksa.

Odmrznite voće, pa dve trećine stavite u blender s preostalom kašikom šećera i sveže ceđenim sokom od limuna.

Poslasticu prelijte ovom smesom i ukrasite preostalim voćkicama.

Pre služenja je ohladite u frižideru.

Ako je posuda za posluženje duža, od svega možete staviti po dva tanja sloja.

Autor

Nikolina

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept