0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
4
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
4
4 kutije keksa po želji
250 g neslanog krem sira
sok i rendana korica limuna
3 kašike C šećera u prahu
200 g smrznutog voća po želji
Stavite keks u kesu, zavežite je i preko nje pređite oklagijom dok se ne izlomi (neka komadići ne budu previše sitni).
Mrvice podelite na dva dela i sipajte u činije ili čaše za desert (ova količina je za dve čaše).
Sir umutite s rendanom korom limuna i dve kašike šećera i dobijenu masu sipajte preko keksa.
Odmrznite voće, pa dve trećine stavite u blender s preostalom kašikom šećera i sveže ceđenim sokom od limuna.
Poslasticu prelijte ovom smesom i ukrasite preostalim voćkicama.
Pre služenja je ohladite u frižideru.
Ako je posuda za posluženje duža, od svega možete staviti po dva tanja sloja.
Stavite keks u kesu, zavežite je i preko nje pređite oklagijom dok se ne izlomi (neka komadići ne budu previše sitni).
Mrvice podelite na dva dela i sipajte u činije ili čaše za desert (ova količina je za dve čaše).
Sir umutite s rendanom korom limuna i dve kašike šećera i dobijenu masu sipajte preko keksa.
Odmrznite voće, pa dve trećine stavite u blender s preostalom kašikom šećera i sveže ceđenim sokom od limuna.
Poslasticu prelijte ovom smesom i ukrasite preostalim voćkicama.
Pre služenja je ohladite u frižideru.
Ako je posuda za posluženje duža, od svega možete staviti po dva tanja sloja.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.