burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Beli anđeo

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

pakovanje kora za rozen tortu

1 l mleka

4 C pudinga od vanile

1 kašika gustina

200 g bele mlečne čokolade

1 margarin

250 g C šećera u prahu

400 g šlaga

2 kisele pavlake

100 g mleka u prahu

Beli anđeo

Koraci pripreme

U 1 litar mleka skuvati 4 pudinga, dodati kašiku gustina, i u vruć puding dodati 200 g bele čokolade.

Posebno umutiti margarin sa C šećerom u prahu i mlekom u prahu.

Kada se puding ohladi sve sastaviti.

Posebno umutiti šlag da bude gust i dodati kiselu pavlaku.

Ređati: kora - žuti fil - šlag. Tako naizmenično.

Naši proizvodi

Beli anđeo

Koraci pripreme

U 1 litar mleka skuvati 4 pudinga, dodati kašiku gustina, i u vruć puding dodati 200 g bele čokolade.

Posebno umutiti margarin sa C šećerom u prahu i mlekom u prahu.

Kada se puding ohladi sve sastaviti.

Posebno umutiti šlag da bude gust i dodati kiselu pavlaku.

Ređati: kora - žuti fil - šlag. Tako naizmenično.

Autor

Vera

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Čokoladne torte i kolači"

Pošalji recept