0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
400 g C šlag krem beli
4 C pudinga karamela
1 l mleka
200 g C šećera u prahu
1 margarin
2 pakovanja turskog keksa
4 pakovanja jafa keksa
Izmutite C šlag krem sa malo mleka, koje prethodno odvojite od 1 l mleka i dodate u preostalo mleko, koje je bilo na ringli i koje se polako zagrevalo.
Zatim mu dodate i šećer. Kad skuvate C pudig ostavite da se prohladi.
U međuvremenu umutite margarin i dodajte u hladan puding. Sada umutite i šlag krem, on se muti sa kiselom vodom.
Kada je šlag umućen odvojite 4 kašike i dodate u fil sa pudingom.
Ređa se: keks, fil, jafa, šlag i sve ispočetka dok imate fila.
Odozgo krem C šlag.
Izmutite C šlag krem sa malo mleka, koje prethodno odvojite od 1 l mleka i dodate u preostalo mleko, koje je bilo na ringli i koje se polako zagrevalo.
Zatim mu dodate i šećer. Kad skuvate C pudig ostavite da se prohladi.
U međuvremenu umutite margarin i dodajte u hladan puding. Sada umutite i šlag krem, on se muti sa kiselom vodom.
Kada je šlag umućen odvojite 4 kašike i dodate u fil sa pudingom.
Ređa se: keks, fil, jafa, šlag i sve ispočetka dok imate fila.
Odozgo krem C šlag.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.