0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Srednje
16
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Srednje
Broj porcija:
16
220 g mlevenog keksa
100 ml mleka
80 g otopljenog putera
2 kesica C Eskimko sa ukusom čokolade
1 kesica C Šlag krem sa ukusom čokolade
250 ml mleka
2 kesica C Eskimko sa ukusom vanilina
1 kesica C Šlag krem sa ukusom vanile
150 g mlečne čokolade
75 ml slatke pavlake
Neodoljivo ukusna i osvežavajuća.
Podlogu napravite od keksa, kakao praha, vanilin šećera, mleka i putera. Nakon što je oblikujete u kalupu prečnika 21cm za prvi fil umutite Eskimka s ukusom čokolade, šlag krem i mleko.
Fil stavite preko podloge pa umutite i vanila fil dodavajući u mleko eskimka sa ukusom vanile i šlag krem. Ovaj fil takođe prebacite u kalup.
Sve prelijte ganašem koji pravite tako što mlečnu čokoladu izlomite na kockice, prelijete je slatkom pavlakom, pa zagrejete na ringli mešajući dok se sve ne sjedini.
Tortu držite u frižideru, ali je preporuka staviti je pre posluživanja na sat dva u zamrzivač kako bi se sladoled dodatno ohladio. Za još bolji ukus poslužite je uz neko sveže voće.
Neodoljivo ukusna i osvežavajuća.
Podlogu napravite od keksa, kakao praha, vanilin šećera, mleka i putera. Nakon što je oblikujete u kalupu prečnika 21cm za prvi fil umutite Eskimka s ukusom čokolade, šlag krem i mleko.
Fil stavite preko podloge pa umutite i vanila fil dodavajući u mleko eskimka sa ukusom vanile i šlag krem. Ovaj fil takođe prebacite u kalup.
Sve prelijte ganašem koji pravite tako što mlečnu čokoladu izlomite na kockice, prelijete je slatkom pavlakom, pa zagrejete na ringli mešajući dok se sve ne sjedini.
Tortu držite u frižideru, ali je preporuka staviti je pre posluživanja na sat dva u zamrzivač kako bi se sladoled dodatno ohladio. Za još bolji ukus poslužite je uz neko sveže voće.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.