burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Šeherezada torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

3 C Pudinga karamel

1 l mleka

10 kašika šećera

250 g margarina

100 g C Šećera u prahu

500 g C Šlag krem belog sa ukusom slatke pavlake

500 ml kisele vode

600 g keksa punjenog kakao kremom

100 g mlečnih karamel bombona

3 kašike mleka

Šeherezada torta

Koraci pripreme

Skuvati puding sa 1 l mleka. Margarin penasto umutiti sa šećerom u prahu, pa postepeno dodavati prohlađen puding uz mućenje.

Umutiti šlag krem beli sa kiselom vodom prema uputstvu.

Na odgovarajuću podlogu ređati: keks (nikako ne kvasiti), fil, šlag krem, dok se ne potroše svi sastojci.

Tortu premazati i ukrasiti preostalim šlag kremom.

Po želji otopiti 100 g mlečnih karamela sa mlekom i ukrasite tortu.

Naši proizvodi

Šeherezada torta

Koraci pripreme

Skuvati puding sa 1 l mleka. Margarin penasto umutiti sa šećerom u prahu, pa postepeno dodavati prohlađen puding uz mućenje.

Umutiti šlag krem beli sa kiselom vodom prema uputstvu.

Na odgovarajuću podlogu ređati: keks (nikako ne kvasiti), fil, šlag krem, dok se ne potroše svi sastojci.

Tortu premazati i ukrasiti preostalim šlag kremom.

Po želji otopiti 100 g mlečnih karamela sa mlekom i ukrasite tortu.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept