0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
24
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
24
3 C puding karamela
300 g C šlaga
1 C vanilin śećer
100 g C šećera u prahu
300 g turskog keksa
1/2 margarina
1 l mleka
8 kašika C šećera u prahu za puding
Izlomiti keks i preliti sa pola fila, pa šlag takođe pola, ponovo keks izlomljeni, pa ostatak fila, pa šlag. Torta mora da odstoji.
Fil:
U 1 l mleka skuvati C karamel puding sa 8 kašika C šećera u prahu i C vanilin šećerom, kada se prohladi dodati 1/2 margarina.
Šlag C umutiti po uputstvu i dodati postepeno 100 g C šećera u prahu.
Izlomiti keks i preliti sa pola fila, pa šlag takođe pola, ponovo keks izlomljeni, pa ostatak fila, pa šlag. Torta mora da odstoji.
Fil:
U 1 l mleka skuvati C karamel puding sa 8 kašika C šećera u prahu i C vanilin šećerom, kada se prohladi dodati 1/2 margarina.
Šlag C umutiti po uputstvu i dodati postepeno 100 g C šećera u prahu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.