burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Posna torta sa keksom i jabukama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

1 kg rendanih jabuka

600 g keksa

1 C puding vanila

2 kesice C vanilin šećera

300 g C šećera u prahu

1 C šlag (posna pirprema)

400 ml vode

Posna torta sa keksom i jabukama

Koraci pripreme

Izrendati jabuke, stavite u šerpu i odmah dodati C šećer u prahu i C vanilin šećer. Zatim dodati 300 ml vode na blagoj vatri.

Zatim dodati umućeni C puding vanila razmućen sa 100 ml vode i sve zajedno da vri nekoliko minuta.

Zatim smesu staviti preko već poređanog keksa u tepsiji, pa preko keks (upiće keks soft i biće mekan) i odozgo ponovo red keksa.

Staviti odozgo umućen C šlag posan i ostaviti u frižderu da se ohladi.

Ohlađeno seći na kocke kao oblik keksa i uživati u laganoj poslastici .

Naši proizvodi

Posna torta sa keksom i jabukama

Koraci pripreme

Izrendati jabuke, stavite u šerpu i odmah dodati C šećer u prahu i C vanilin šećer. Zatim dodati 300 ml vode na blagoj vatri.

Zatim dodati umućeni C puding vanila razmućen sa 100 ml vode i sve zajedno da vri nekoliko minuta.

Zatim smesu staviti preko već poređanog keksa u tepsiji, pa preko keks (upiće keks soft i biće mekan) i odozgo ponovo red keksa.

Staviti odozgo umućen C šlag posan i ostaviti u frižderu da se ohladi.

Ohlađeno seći na kocke kao oblik keksa i uživati u laganoj poslastici .

Autor

Brankica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept