0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
1 pakovanje kora za rozen tortu
4 C pudinga od karamele
100 g pečenog celog lešnika
150 g šećera
200 g margarina
100 g C šećera u prahu
Šećer staviti u šerpicu i otapati dok ne dobije lepu karamel boju, a zatim dodati pečene lešnike.
Promešati, pa izliti na pek papir i sačekati da se stvrdne i ohladi.
U međuvremenu skuvati puding u litar vode i ohladiti.
Umutiti mararin sa C prah šećerom, dodati C puding i samleven lešnik sa šećerom.
Filovati korice, poprskati grilijašem i ostaviti da se dobro ohladi i da korice omekšaju.
Šećer staviti u šerpicu i otapati dok ne dobije lepu karamel boju, a zatim dodati pečene lešnike.
Promešati, pa izliti na pek papir i sačekati da se stvrdne i ohladi.
U međuvremenu skuvati puding u litar vode i ohladiti.
Umutiti mararin sa C prah šećerom, dodati C puding i samleven lešnik sa šećerom.
Filovati korice, poprskati grilijašem i ostaviti da se dobro ohladi i da korice omekšaju.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.