0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
3 čaše (oko 700 ml) kisele pavlake
300 g mlevenog keksa
250 g C šećera u prahu
6 kašika C šlaga u prahu
500 g C šlaga
1 pakovamje tamnih kora
Promešati pavlaku sa šećerom, C šlagom u prahu, lagano varjačom zatim dodati mleveni keks.
Umutiti C šlag (od kojeg smo uzeli 6 kašika za fil), sa mlekom ili kiselom vodom.
Filovati: kora, malo je poprskati sokom, a i ne mora jer su kore fantastične, fil, šlag, kora, fil, c šlag, kora fil c šlag.
Dekorisati.
Promešati pavlaku sa šećerom, C šlagom u prahu, lagano varjačom zatim dodati mleveni keks.
Umutiti C šlag (od kojeg smo uzeli 6 kašika za fil), sa mlekom ili kiselom vodom.
Filovati: kora, malo je poprskati sokom, a i ne mora jer su kore fantastične, fil, šlag, kora, fil, c šlag, kora fil c šlag.
Dekorisati.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.