burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija10

Petrina torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
10

Sastojci

Za fil:

3 čaše (oko 700 ml) kisele pavlake

300 g mlevenog keksa

250 g C šećera u prahu

6 kašika C šlaga u prahu

500 g C šlaga

Kore:

1 pakovamje tamnih kora

Petrina torta

Koraci pripreme

Promešati pavlaku sa šećerom, C šlagom u prahu, lagano varjačom zatim dodati mleveni keks.

Umutiti C šlag (od kojeg smo uzeli 6 kašika za fil), sa mlekom ili kiselom vodom.

Filovati: kora, malo je poprskati sokom, a i ne mora jer su kore fantastične, fil, šlag, kora, fil, c šlag, kora fil c šlag.

Dekorisati.

Naši proizvodi

Petrina torta

Koraci pripreme

Promešati pavlaku sa šećerom, C šlagom u prahu, lagano varjačom zatim dodati mleveni keks.

Umutiti C šlag (od kojeg smo uzeli 6 kašika za fil), sa mlekom ili kiselom vodom.

Filovati: kora, malo je poprskati sokom, a i ne mora jer su kore fantastične, fil, šlag, kora, fil, c šlag, kora fil c šlag.

Dekorisati.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept