0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
30
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30
1 kg C krem šlaga + 100 g
1 l mleka
2 C želatina
300 g alve
300 g mlevene plazme
300 g čokoladne napolitanke
300 g C šećera u prahu
300 g keksa
Skuvati mleko i u vrelo mleko sipati C želatin i ostaviti da se dobro ohladi.
Kada se ohladi umutiti sa C šlagom. Podeliti na tri dela.
U prvi deo staviti alvu, u drugi mlevenu plazmu i u treći mlevene napolitanke.
Ređati. Na dnu staviti ceo keks, pa prvi deo, drugi deo, pa treći.
Odozgo premazati sa C šlagom ili ukrasiti po želji.
Skuvati mleko i u vrelo mleko sipati C želatin i ostaviti da se dobro ohladi.
Kada se ohladi umutiti sa C šlagom. Podeliti na tri dela.
U prvi deo staviti alvu, u drugi mlevenu plazmu i u treći mlevene napolitanke.
Ređati. Na dnu staviti ceo keks, pa prvi deo, drugi deo, pa treći.
Odozgo premazati sa C šlagom ili ukrasiti po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.