0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
16
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
16
9 jaja
9 kašika sitnog šećera
6 kašika brašna
3 kašike C kakaoa
500 g C krem šlaga
1 kisela pavlaka
600 g višanja
300 g sitnog šećera
2 čaše vode
Ispeći 3 kore od po 3 jaja, 3 kašike šećera, 2 kašike brašna i 1 kašikom C kakaoa.
Skuvati višnje sa vodom i šećerom, samo da provri, višnje izvaditi i hladnim sokom natopiti hladne kore.
Umutiti dobro C krem šlag, dodati kiselu pavlaku i sjediniti.
Filovati sledećim redom: kora-fil- višnje-kora-fil-višnje-kora-fil- višnje i okolo ukrasiti po željii.
Ispeći 3 kore od po 3 jaja, 3 kašike šećera, 2 kašike brašna i 1 kašikom C kakaoa.
Skuvati višnje sa vodom i šećerom, samo da provri, višnje izvaditi i hladnim sokom natopiti hladne kore.
Umutiti dobro C krem šlag, dodati kiselu pavlaku i sjediniti.
Filovati sledećim redom: kora-fil- višnje-kora-fil-višnje-kora-fil- višnje i okolo ukrasiti po željii.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.