burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija16-18

Čiz kejk

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
16-18

Sastojci

300 g mlevenog keksa

1/2 otopljenog margarina

150 ml mleka

C želatin

400 g mrvljeni sir

100 g C šećera u prahu

200 g C šlag kreme

400 g kisele pavlake

300 g malina

100 g šećera

200 ml vode

Čiz kejk

Koraci pripreme

300 g mlevenog keksa zamesiti sa 1/2 otopljenog margarina i 50 ml mleka. Rastanjiti u kalup.

Staviti da provri 100 ml mleka u koje zakuvati razmućen C želatin, ostaviti da se ohladi.

Dodati mrvljeni sir, umutiti mikserom sa 100 g C šećera u prahu.

Umutiti 200 g C šlag kreme i dodati siru, sve izmiksirati

Na kraju dodati veliku čašu kisele pavlake 400 g. Sve izmešati. Preliti preko mlevenog keksa i ostaviti u frižider.

300 g malina staviti da se kuva sa 100 g šećera i 200 ml vode.

Kuvati 10 min i dodati C želatin rastopljen. Kada se ohladi preliti preko belog dela.

Naši proizvodi

Čiz kejk

Koraci pripreme

300 g mlevenog keksa zamesiti sa 1/2 otopljenog margarina i 50 ml mleka. Rastanjiti u kalup.

Staviti da provri 100 ml mleka u koje zakuvati razmućen C želatin, ostaviti da se ohladi.

Dodati mrvljeni sir, umutiti mikserom sa 100 g C šećera u prahu.

Umutiti 200 g C šlag kreme i dodati siru, sve izmiksirati

Na kraju dodati veliku čašu kisele pavlake 400 g. Sve izmešati. Preliti preko mlevenog keksa i ostaviti u frižider.

300 g malina staviti da se kuva sa 100 g šećera i 200 ml vode.

Kuvati 10 min i dodati C želatin rastopljen. Kada se ohladi preliti preko belog dela.

Autor

Lidija

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept