0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
16-18
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
16-18
300 g mlevenog keksa
1/2 otopljenog margarina
150 ml mleka
C želatin
400 g mrvljeni sir
100 g C šećera u prahu
200 g C šlag kreme
400 g kisele pavlake
300 g malina
100 g šećera
200 ml vode
300 g mlevenog keksa zamesiti sa 1/2 otopljenog margarina i 50 ml mleka. Rastanjiti u kalup.
Staviti da provri 100 ml mleka u koje zakuvati razmućen C želatin, ostaviti da se ohladi.
Dodati mrvljeni sir, umutiti mikserom sa 100 g C šećera u prahu.
Umutiti 200 g C šlag kreme i dodati siru, sve izmiksirati
Na kraju dodati veliku čašu kisele pavlake 400 g. Sve izmešati. Preliti preko mlevenog keksa i ostaviti u frižider.
300 g malina staviti da se kuva sa 100 g šećera i 200 ml vode.
Kuvati 10 min i dodati C želatin rastopljen. Kada se ohladi preliti preko belog dela.
300 g mlevenog keksa zamesiti sa 1/2 otopljenog margarina i 50 ml mleka. Rastanjiti u kalup.
Staviti da provri 100 ml mleka u koje zakuvati razmućen C želatin, ostaviti da se ohladi.
Dodati mrvljeni sir, umutiti mikserom sa 100 g C šećera u prahu.
Umutiti 200 g C šlag kreme i dodati siru, sve izmiksirati
Na kraju dodati veliku čašu kisele pavlake 400 g. Sve izmešati. Preliti preko mlevenog keksa i ostaviti u frižider.
300 g malina staviti da se kuva sa 100 g šećera i 200 ml vode.
Kuvati 10 min i dodati C želatin rastopljen. Kada se ohladi preliti preko belog dela.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.