burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripremeLako se priprema

broj porcija

Cecina torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

4 kutije piškota

sok od maline (za natapanje piškota)

500 g malina

1 l mleka

2 C pudinga od vanile

250 g C šećera u prahu

1 margarin

12 kašika šećera

200 g C šlaga

Cecina torta

Koraci pripreme

Poređati 1 red piškota na dasku za tortu, prethodno natopljenim sokom od maline.

U šerpi skuvati mleko, u 1 šoljici ostaviti malo, u to ostavljeno mleko razmutiti C puding sa 12 kašika šećera.

U mleko koje vri dodati puding i kuvati dok se ne zgusne. Kada se fil skroz ohladi, dodati 1 margarin sa 250 g C šećera u prahu. Mutiti mikserom.

Na poređane piškote namazati sloj fila, zatim poređati maline, pa opet sloj fila, zatim još jedan red natopljenih piškota,pa opet red fila, maline, pa fil.

Umutiti 200 g C šlaga i filovati tortu. Služiti hladnu iz frižidera.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Cecina torta

Koraci pripreme

Poređati 1 red piškota na dasku za tortu, prethodno natopljenim sokom od maline.

U šerpi skuvati mleko, u 1 šoljici ostaviti malo, u to ostavljeno mleko razmutiti C puding sa 12 kašika šećera.

U mleko koje vri dodati puding i kuvati dok se ne zgusne. Kada se fil skroz ohladi, dodati 1 margarin sa 250 g C šećera u prahu. Mutiti mikserom.

Na poređane piškote namazati sloj fila, zatim poređati maline, pa opet sloj fila, zatim još jedan red natopljenih piškota,pa opet red fila, maline, pa fil.

Umutiti 200 g C šlaga i filovati tortu. Služiti hladnu iz frižidera.

Autor

Svetlana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Letnje torte i
kolači"

Pošalji recept