0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
30
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30
1 l mleka
4 C pudinga od vanile
200 g šećera
1 margarin
250 g mlevenog keksa
200 ml soka od pomorandže
75 g margarina
60 g C šećera u prahu
1 pakovanje jafa keksa
1 veće pakovanje bebi piškota
300 g C šlaga
150-200 ml hladne vode
Fil:
Skuvati puding i ostaviti da se ohladi. Kada je hladan izmiksirati ga sa margarinom.
Prvi deo:
Izmešati margarin i šećer, pa dodati mleveni keks. Mešati uz lagano dodavanje soka dok se ne dobije smesa srednje tvrda.
Ređanje:
Na tacnu formirati željeni oblik sa prvim delom, staviti deo fila, pa bebi piškote, deo fila, Jafa i celu tortu premazati filom.
Ostaviti je da se malo prohladi pa je dekorisati C šlagom.
Šlag umutiti sa vodom, u zavisnosti koja gustina vam je potrebna toliko se i vode dodaje.
Fil:
Skuvati puding i ostaviti da se ohladi. Kada je hladan izmiksirati ga sa margarinom.
Prvi deo:
Izmešati margarin i šećer, pa dodati mleveni keks. Mešati uz lagano dodavanje soka dok se ne dobije smesa srednje tvrda.
Ređanje:
Na tacnu formirati željeni oblik sa prvim delom, staviti deo fila, pa bebi piškote, deo fila, Jafa i celu tortu premazati filom.
Ostaviti je da se malo prohladi pa je dekorisati C šlagom.
Šlag umutiti sa vodom, u zavisnosti koja gustina vam je potrebna toliko se i vode dodaje.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.