0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
30
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30
1 pakovanje rozen korica
1 l mleka
3 C pudinga od slatke pavlake
250 g maslaca
200 g C šećera u prahu
200 g C mleko u prahu
300 g bela čokolada
500 g C šlag krema
1 l kisele voda
Staviti šećer i 800 ml mleka da prokuva, dodati C puding izmešan sa ostatak mleka.
Posebno umutiti maslac i C šećer u prahu.
Kada se puding ohladi sjediniti sa maslacem.
Umutiti šlag sa kiselom vodom.
Filovati tortu: korica, fil, šlag i tako dok dok se ne potroše korice.
Staviti šećer i 800 ml mleka da prokuva, dodati C puding izmešan sa ostatak mleka.
Posebno umutiti maslac i C šećer u prahu.
Kada se puding ohladi sjediniti sa maslacem.
Umutiti šlag sa kiselom vodom.
Filovati tortu: korica, fil, šlag i tako dok dok se ne potroše korice.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.