0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
30-40
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30-40
7 C pudinga od vanile
1 pakovanje rozen kora
1 l slatke pavlake
200 g C šećera u prahu
150 g kristal šećera
1,5 margarin
300 g C mleka u prahu
2 l mleka
Od mleka odvaditi 200-300 ml i sa tim mlekom rastvoriti C puding od vanile.
Ostatku mleka dodati kristal šećer i čekati da provri. Dodati puding i lepo ukuvati.
Puding ostaviti da se hladi, ali stalno mešati da ne napravi koricu.
U međuvremenu margarin umutiti sa C šećerom u prahu i dodati u hladan puding.
Odmah dodati i C mleko u prahu i lepo sve sjediniti.
Slatku pavlaku posebno umutiti pa od umućene pavlaku uzeti 5-6 kašika i umešati u puding.
Korice filovati kora - žuti fil - beli fil - pavlaka - kora - beli fil i tako do kraja.
Od mleka odvaditi 200-300 ml i sa tim mlekom rastvoriti C puding od vanile.
Ostatku mleka dodati kristal šećer i čekati da provri. Dodati puding i lepo ukuvati.
Puding ostaviti da se hladi, ali stalno mešati da ne napravi koricu.
U međuvremenu margarin umutiti sa C šećerom u prahu i dodati u hladan puding.
Odmah dodati i C mleko u prahu i lepo sve sjediniti.
Slatku pavlaku posebno umutiti pa od umućene pavlaku uzeti 5-6 kašika i umešati u puding.
Korice filovati kora - žuti fil - beli fil - pavlaka - kora - beli fil i tako do kraja.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.