0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
30
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30
12 jaja
580 g šećera
1 kašika sirćeta
1 l mleka
2 C pudinga od vanile
4 kašike C čvrstina
250 g margarina
250 g C šećera u prahu
1 kutija ananasa
500 g C šlag kreme
Umutiti 12 belanca, 400 g kristal šećera, 1 kašiku sirćeta. Sipati u veći pleh i sušiti patišpanj 1h na 150 C.
Fil:
1 l mleka, 12 žumanca, 190 g šećara, 2 C pudinga od vanile, 4 kašike C čvrstina skuvati na laganoj vatri.
Kada se ohladi dodati umućen margarin sa C šećerom u prahu.
Koru podeliti na uzduž na 2 dela. Umutiti C šlag kremu.
Redosled: kora, fil, ananas, šlag krema, kora, fil, ananas, šlag krema.
Umutiti 12 belanca, 400 g kristal šećera, 1 kašiku sirćeta. Sipati u veći pleh i sušiti patišpanj 1h na 150 C.
Fil:
1 l mleka, 12 žumanca, 190 g šećara, 2 C pudinga od vanile, 4 kašike C čvrstina skuvati na laganoj vatri.
Kada se ohladi dodati umućen margarin sa C šećerom u prahu.
Koru podeliti na uzduž na 2 dela. Umutiti C šlag kremu.
Redosled: kora, fil, ananas, šlag krema, kora, fil, ananas, šlag krema.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.