0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
za 1 burence
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
za 1 burence
2 kg karfiola
2 kg kupusa
2 kg paprike babure
1 kg zelenog paradajza
1 kg krastavaca srednje veličine
l sirćeta
1,5 l vode
3 C konzervansa
3 C vinobrana
400 g soli
250 g šećera
lovorov list
biber u zrnu
Sve sastojke pomešati da se šećer i so otope.
Povrće oprati dobro i iseckati na veće komade.
Poređati u burence i preliti sa dobijenim rastvorom.
Staviti odozgo mrežicu za zimnicu da se pritisne i zatvoriti burence.
Sve sastojke pomešati da se šećer i so otope.
Povrće oprati dobro i iseckati na veće komade.
Poređati u burence i preliti sa dobijenim rastvorom.
Staviti odozgo mrežicu za zimnicu da se pritisne i zatvoriti burence.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.