0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
12
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12
10 kg očišćenog zrelog paradajza
10 ravnih kašičica soli
1 kesica C vinobrana
1 veza lista celera
1 veza peršunovog lišća
Paradajz isecite na veće komade i sameljite na mašini za meso na najkrupnije sito.
Samleven paradajz sipati u vecu šerpu i dodati 10 ravnih kašičica soli, 1 vezu seckanog celerovog lišća,1 veza seckanog peršunovog lišća i 1 kesicu C vinobrana od 5 g.
Sve dobro izmešati i ostaviti 24 časa da stoji pri tome povremeno izmešate paradajz. Sipati u flaše.
Paradajz isecite na veće komade i sameljite na mašini za meso na najkrupnije sito.
Samleven paradajz sipati u vecu šerpu i dodati 10 ravnih kašičica soli, 1 vezu seckanog celerovog lišća,1 veza seckanog peršunovog lišća i 1 kesicu C vinobrana od 5 g.
Sve dobro izmešati i ostaviti 24 časa da stoji pri tome povremeno izmešate paradajz. Sipati u flaše.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.