burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12

Mleveni paradajz

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12

Sastojci

10 kg očišćenog zrelog paradajza

10 ravnih kašičica soli

1 kesica C vinobrana

1 veza lista celera

1 veza peršunovog lišća

Mleveni paradajz

Koraci pripreme

Paradajz isecite na veće komade i sameljite na mašini za meso na najkrupnije sito.

Samleven paradajz sipati u vecu šerpu i dodati 10 ravnih kašičica soli, 1 vezu seckanog celerovog lišća,1 veza seckanog peršunovog lišća i 1 kesicu C vinobrana od 5 g.

Sve dobro izmešati i ostaviti 24 časa da stoji pri tome povremeno izmešate paradajz. Sipati u flaše.

Naši proizvodi

Mleveni paradajz

Koraci pripreme

Paradajz isecite na veće komade i sameljite na mašini za meso na najkrupnije sito.

Samleven paradajz sipati u vecu šerpu i dodati 10 ravnih kašičica soli, 1 vezu seckanog celerovog lišća,1 veza seckanog peršunovog lišća i 1 kesicu C vinobrana od 5 g.

Sve dobro izmešati i ostaviti 24 časa da stoji pri tome povremeno izmešate paradajz. Sipati u flaše.

Autor

Verica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept