0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
8 tegli
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8 tegli
10 kg crvene paprike
1 kesica C vinobrana
2 kesice C konzervansa
1 l sirćeta
4 l vode
150 g soli
70 g šećera
crni biber
slačica
korijander
Napraviti presolac od 4 l vode, 1 C vinobran, 2 C konzervansa, 150 g soli i 70 g šećera.
Mešati dok se ne otopi, ohladiti i dodati 1 l sirćeta.
Papriku oprati očistiti i narezati na filete pa ređati u sterilne tegle.
Preliti presolcem, dodati začine po želji, dobro zatvoriti i nakon par dana imate prelepe hrskave filete.
Napraviti presolac od 4 l vode, 1 C vinobran, 2 C konzervansa, 150 g soli i 70 g šećera.
Mešati dok se ne otopi, ohladiti i dodati 1 l sirćeta.
Papriku oprati očistiti i narezati na filete pa ređati u sterilne tegle.
Preliti presolcem, dodati začine po želji, dobro zatvoriti i nakon par dana imate prelepe hrskave filete.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.