burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Feferoni za zimu

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sastojci

Za preliv:

2 l vode

4 kašike soli

2 kašike šećera

1/2 kesice C vinibrana

1/2 kesice C konzervansa

Ostalo:

1 kg feferona (ljuta papričica)

Feferoni za zimu

Koraci pripreme

Ljute papričice dobro oprati. Ukoliko imaju dugačke drške malo ih iseći.

U dublju posudu usuti vodu, dodati so, šećer, C vinobran, C konzervans i izmešati.

Ostaviti da odstoji dok se svi sastojci ne rastvore u vodi. Povremeno promešati.

Papričice složiti u dobro oprane tegle, tako da budu što više zbijene jedna uz drugu.

Preliti ih pripremljenom smesom.

Tegle dobro zatvoriti poklopcem i odložiti u ostavu.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Feferoni za zimu

Koraci pripreme

Ljute papričice dobro oprati. Ukoliko imaju dugačke drške malo ih iseći.

U dublju posudu usuti vodu, dodati so, šećer, C vinobran, C konzervans i izmešati.

Ostaviti da odstoji dok se svi sastojci ne rastvore u vodi. Povremeno promešati.

Papričice složiti u dobro oprane tegle, tako da budu što više zbijene jedna uz drugu.

Preliti ih pripremljenom smesom.

Tegle dobro zatvoriti poklopcem i odložiti u ostavu.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa
Eskimko sladoledom"

Pošalji recept