burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Čizkejk u čaši

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sastojci

1,5 šoljica izmrvljenog keksa

1 kašika istopljenog putera

1,5 šolja C šlaga

1 šolja krem sira

0,5 šoljice C šećera u prahu

1 C vanilin šećer

1,5 šoljica seckanih jagoda

1 kašika limunovog soka

1 kašika vode

Čizkejk u čaši

Koraci pripreme

Na visokoj temperaturi kuvajte jagode sa limunovim sokom i malo vode.

Minut kuvanja je dovoljan, sa obzirom da će jagode vrlo brzo pustiti svoj sok.

Izmiksajte kuvane jagode i stavite ih u frižider 5-6 minuta.

Šlag, krem sir, C šećer u prahu i C vanilin šećer miskerom izmešajte dok ne dobijete glatku smesu.

Izblendajte keks i dodajte kašiku istopljenog putera.

Izmešani keks i puter stavite pri dnu čaše, a potom blago pritisnite preko keksa.

Preko keksa dodajte izmiksanu smesu šlaga i sira.

Ohlađene jagode dodajte na vrh čaša.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Čizkejk u čaši

Koraci pripreme

Na visokoj temperaturi kuvajte jagode sa limunovim sokom i malo vode.

Minut kuvanja je dovoljan, sa obzirom da će jagode vrlo brzo pustiti svoj sok.

Izmiksajte kuvane jagode i stavite ih u frižider 5-6 minuta.

Šlag, krem sir, C šećer u prahu i C vanilin šećer miskerom izmešajte dok ne dobijete glatku smesu.

Izblendajte keks i dodajte kašiku istopljenog putera.

Izmešani keks i puter stavite pri dnu čaše, a potom blago pritisnite preko keksa.

Preko keksa dodajte izmiksanu smesu šlaga i sira.

Ohlađene jagode dodajte na vrh čaša.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa
Eskimko sladoledom"

Pošalji recept