0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Komplikovano
8
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Komplikovano
Broj porcija:
8
1 pakovanje Rozen kore
100 g C Kakaoa
3 kesice C Vanilin šećera
malo crvene boje za kolače
500 g C Šećera u prahu
350 g margarina
200 g crne čokolade
100 g bele čokolade
500 g mlevenog keksa
800 g mlevenih oraha
150 g C Kokosa
3 supene kašike meda
50 g lešnika
50 g višanja
150 g mlevenog cimet keksa
Pomešati margarin, mlevene orahe, mleveni keks, C šećer u prahu i C vanilin šećer.
Svaku rozen koru premazati filom osim poslednje koja se prelije smešom od šećera u prahu, malo tople vode i prehrambene boje.
Istopiti crnu čokoladu i belu čokoladu pa sipati u kalupe do pola. Kalupe dopuniti sa filom.
Fil razvući i preliti istopljenom belom čokoladom.
U deo fila dodati kakao, razvući, preko dodati razvučen svetli fil, pa preliti istopljenom crnom čokoladom.
Deo fila pomešati sa mlevenim cimet keksom, praviti loptice pa ih uvaljati u mleveni cimet keks.
Kokos, margarin i med pomešati, praviti loptice sa lešnikom, pa uvaljati u kokos.
Pomešati margarin, mlevene orahe, mleveni keks, C šećer u prahu i C vanilin šećer.
Svaku rozen koru premazati filom osim poslednje koja se prelije smešom od šećera u prahu, malo tople vode i prehrambene boje.
Istopiti crnu čokoladu i belu čokoladu pa sipati u kalupe do pola. Kalupe dopuniti sa filom.
Fil razvući i preliti istopljenom belom čokoladom.
U deo fila dodati kakao, razvući, preko dodati razvučen svetli fil, pa preliti istopljenom crnom čokoladom.
Deo fila pomešati sa mlevenim cimet keksom, praviti loptice pa ih uvaljati u mleveni cimet keks.
Kokos, margarin i med pomešati, praviti loptice sa lešnikom, pa uvaljati u kokos.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.