0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
6 jaja
6 kašika šećera
100 ml ulja
1 C prašak za pecivo
3 kašičice kakaoa
6 kašika brašna
350 ml čokoladnog mleka
2 kisele pavlake
200 g C šećera u prahu
4 kesice C šlag krema sa ukusom slatke pavlake
200 ml mineralne vode
300 g mlevene plazme
100 g euro blok čokolade
Ispeći patišpanj od brašna, šećera, ulja, kakaoa, i praška za pecivo, pa dok je topao preliti ga hladnim čokoladnim mlekom.
Kiselu pavlaku umutiti sa prah šećerom, a C šlag sa mineralnom vodom.
Spojiti sve i dodati mlevenu plazmu, pa staviti preko patišpanja.
Odozgo narendati čokoladu.
Ispeći patišpanj od brašna, šećera, ulja, kakaoa, i praška za pecivo, pa dok je topao preliti ga hladnim čokoladnim mlekom.
Kiselu pavlaku umutiti sa prah šećerom, a C šlag sa mineralnom vodom.
Spojiti sve i dodati mlevenu plazmu, pa staviti preko patišpanja.
Odozgo narendati čokoladu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.