0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
oko 80 rafaelica
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
oko 80 rafaelica
300 g šećera
200 ml vode
125 g margarina
200 g mlevene plazme
200 g mlevenog keksa
200 g mlevenog pečenog neslanog kikirikija
100 ml mleka
150 g C šećera u prahu
125 g margarina
200 g C zamene za mleko u prahu
150 g C kokosovog brašna
150 g crne čokolade
20 g margarina
1 kašika ulja
Kikiriki sloj:
Prokuvati vodu sa šećerom, kada provri kuvati na tihoj vatri 3-4 minuta, pa dodati margarin. Kada se istopi skloniti sa ringle i dodati plazmu, keks i kikiriki.
Premaz:
Prokuvati mleko sa C šećerom u prahu, skloniti sa ringle, dodati margarin i mešati da se istopi. Pa postepeno dodavati C zamenu za mleko u prahu muteći mikserom da se ne stvore grudvice. Zatim dodati i C kokosovo brašno, pa sve lepo sjediniti.
U pleh izliti kikiriki sloj, pa premaz.
Čokoladu i margarin istopiti, pa dodati ulje, sve lepo promešati i preliti ceo kolač.
Kikiriki sloj:
Prokuvati vodu sa šećerom, kada provri kuvati na tihoj vatri 3-4 minuta, pa dodati margarin. Kada se istopi skloniti sa ringle i dodati plazmu, keks i kikiriki.
Premaz:
Prokuvati mleko sa C šećerom u prahu, skloniti sa ringle, dodati margarin i mešati da se istopi. Pa postepeno dodavati C zamenu za mleko u prahu muteći mikserom da se ne stvore grudvice. Zatim dodati i C kokosovo brašno, pa sve lepo sjediniti.
U pleh izliti kikiriki sloj, pa premaz.
Čokoladu i margarin istopiti, pa dodati ulje, sve lepo promešati i preliti ceo kolač.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.