burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Posni kolač sa medenjacima

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

250 g četrvtastog keksa (petit)

200 g medenjaka (običnih, ne čokoladnih)

2 C pudinga od vanile

šećer

fanta

1 margarin

C šlag

Posni kolač sa medenjacima

Koraci pripreme

Skuvati C puding od vanile sa 750 ml fante (šećer po ukusu). Ohladiti.

Penasto umutiti margarin sa C prah šećerom (oko 100 g) i sjediniti sa pudingom.

Keks potopiti u fantu i poređati u manji djuveč.

Polovinu pudinga i margarina usuti na keks, pa staviti preko medenjake, takođe umočene u fantu.

Preko medenjaka sipati ostatak fila.

Odozgore staviti posni šlag.

Dobro ohladiti i uživati uz parče kolača.

Naši proizvodi

Posni kolač sa medenjacima

Koraci pripreme

Skuvati C puding od vanile sa 750 ml fante (šećer po ukusu). Ohladiti.

Penasto umutiti margarin sa C prah šećerom (oko 100 g) i sjediniti sa pudingom.

Keks potopiti u fantu i poređati u manji djuveč.

Polovinu pudinga i margarina usuti na keks, pa staviti preko medenjake, takođe umočene u fantu.

Preko medenjaka sipati ostatak fila.

Odozgore staviti posni šlag.

Dobro ohladiti i uživati uz parče kolača.

Autor

Jelena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Poslastice sa kokosom"

Pošalji recept