0
 
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
250 g četrvtastog keksa (petit)
200 g medenjaka (običnih, ne čokoladnih)
2 C pudinga od vanile
šećer
fanta
1 margarin
C šlag
Skuvati C puding od vanile sa 750 ml fante (šećer po ukusu). Ohladiti. 
Penasto umutiti margarin sa C prah šećerom (oko 100 g) i sjediniti sa pudingom. 
Keks potopiti u fantu i poređati u manji djuveč. 
Polovinu pudinga i margarina usuti na keks, pa staviti preko medenjake, takođe umočene u fantu. 
Preko medenjaka sipati ostatak fila. 
Odozgore staviti posni šlag. 
Dobro ohladiti i uživati uz parče kolača. 
Skuvati C puding od vanile sa 750 ml fante (šećer po ukusu). Ohladiti. 
Penasto umutiti margarin sa C prah šećerom (oko 100 g) i sjediniti sa pudingom. 
Keks potopiti u fantu i poređati u manji djuveč. 
Polovinu pudinga i margarina usuti na keks, pa staviti preko medenjake, takođe umočene u fantu. 
Preko medenjaka sipati ostatak fila. 
Odozgore staviti posni šlag. 
Dobro ohladiti i uživati uz parče kolača. 
 
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.