0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
4 jaja
8 kašika šećera
2 C Vanilin šećera
10 kašika ulja
15 kašika brašna
1 C prašak za pecivo
700 ml mleka
1 C puding od vanile
1 C puding sa ukusom slatke pavlake
5 kašika šećera
C šećer u prahu
maline ili neko drugo voće po želji
Umutite jaja sa šećerom i C vanilin šećerom, dodajte mleko, ulje, brašno, C prašak za pecivo i kratko umutite dok se sve ne izmeša.
Tepsiju dimenzija 35x20 cm nauljite i pospite brašnom. Polovinu smese sipajte u pleh i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 10 minuta (ne duže).
Dok se peče kora pripremite fil. Skuvati C pudig po uputstvu sa kesice. Pa zatim vruć puding prelijte preko vrućeg kolača, prekrijte ostatkom testa i vratite u rernu da se zapeče još oko pola sata.
Kada se ohladi, služite ga uz neko sezonsko voće po želji.
Umutite jaja sa šećerom i C vanilin šećerom, dodajte mleko, ulje, brašno, C prašak za pecivo i kratko umutite dok se sve ne izmeša.
Tepsiju dimenzija 35x20 cm nauljite i pospite brašnom. Polovinu smese sipajte u pleh i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 10 minuta (ne duže).
Dok se peče kora pripremite fil. Skuvati C pudig po uputstvu sa kesice. Pa zatim vruć puding prelijte preko vrućeg kolača, prekrijte ostatkom testa i vratite u rernu da se zapeče još oko pola sata.
Kada se ohladi, služite ga uz neko sezonsko voće po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.