0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
12
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12
10 jaja
20 kašika šećera
6 kašika C šećera u prahu
2 kašike brašna
1 C prašak za pecivo
2 C vanilin šećera
200 g nemlevenog maka
1 l mleka
1 margarin
3 C pudinga od vanile
200 g C krem šlaga od vanile
Kora:
Umutiti 10 belanca sa 10 kašika šecera, brašnom, C praškom za pecivo i makom. U većem plehu peći 25 min. na 180 stepeni.
Fil:
U mleku skuvati žumanca 10 kašika šećera, puding. Ohladiti i pomešati sa umućenim margarinom sa C šećerom u prahu.
Koru preseći na pola po horizontali i filovati filom kroz sredinu i odgore.
Umutiti C krem šlag i ceo kolač isfilovati.
Kora:
Umutiti 10 belanca sa 10 kašika šecera, brašnom, C praškom za pecivo i makom. U većem plehu peći 25 min. na 180 stepeni.
Fil:
U mleku skuvati žumanca 10 kašika šećera, puding. Ohladiti i pomešati sa umućenim margarinom sa C šećerom u prahu.
Koru preseći na pola po horizontali i filovati filom kroz sredinu i odgore.
Umutiti C krem šlag i ceo kolač isfilovati.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.