burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija25

Lešnik štangle

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
25

Sastojci

3 lista C oblandi

Fil 1:

400 g šećera

100 ml vode

150 g maslaca

300 g mlevenog keksa

Fil 2:

400 g šećera

120 ml vode

200 g maslaca

350 g mleka u prahu

100 g mlevenih lešnika

200 g C šećera u prahu

sok od jednog limuna

seckani lešnici

Lešnik štangle

Koraci pripreme

1.fil: Ušpinovati šećer i vodu, dodati maslac i na kraju keks, ujednačiti smesu.

2.fil: Ušpinovati šećer i vodu,pa time preliti smesu od maslaca, mleka i lešnika. Mikserom mutiti dok se smesa ne ujednači.

List oblande ravnomerno premazati prvim filom, preklopiti drugim listom oblande, pa premazati drugim filom, zatim preklopiti trećim listom oblande i pritisnuti da se dobro stegne.

Umutiti C šećer u prahu sa sokom od limuna u gustu belu masu i time preliti oblandu.

Dekorisati seckanim lešnicima.

Naši proizvodi

Lešnik štangle

Koraci pripreme

1.fil: Ušpinovati šećer i vodu, dodati maslac i na kraju keks, ujednačiti smesu.

2.fil: Ušpinovati šećer i vodu,pa time preliti smesu od maslaca, mleka i lešnika. Mikserom mutiti dok se smesa ne ujednači.

List oblande ravnomerno premazati prvim filom, preklopiti drugim listom oblande, pa premazati drugim filom, zatim preklopiti trećim listom oblande i pritisnuti da se dobro stegne.

Umutiti C šećer u prahu sa sokom od limuna u gustu belu masu i time preliti oblandu.

Dekorisati seckanim lešnicima.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept