0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
8
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
150 g keksa
750 ml vode
200 g šećera
150 g C griza
1/2 kg višanja
250 g margarina
200 g C šećera u prahu
2 C pudinga od vanile
1 kesica C vanilin šećera
2 C šlaga
Na tepsiju poređati 150 g keksa, prokuvati 750 ml vode i 200 g šećera, a postepeno dodavati 150 g C griza i kuvati 10 minuta.
Dodati 1/2 kg višanja, prokuvati u grizu, ohladiti, naneti preko keksa.
Umututi 250 g margarina sa 200 g C šećera u prahu.
Skuvati 2 C pudinga od vanile, dodati 1 kesicu C vanilin šećera, skloniti sa ringle i mešajući ohladiti pa sjediniti sa margarinom.
Žuti krem premazati preko krema od višanja.
Gore 2 C šlaga i kolač iseći na kocke.
Na tepsiju poređati 150 g keksa, prokuvati 750 ml vode i 200 g šećera, a postepeno dodavati 150 g C griza i kuvati 10 minuta.
Dodati 1/2 kg višanja, prokuvati u grizu, ohladiti, naneti preko keksa.
Umututi 250 g margarina sa 200 g C šećera u prahu.
Skuvati 2 C pudinga od vanile, dodati 1 kesicu C vanilin šećera, skloniti sa ringle i mešajući ohladiti pa sjediniti sa margarinom.
Žuti krem premazati preko krema od višanja.
Gore 2 C šlaga i kolač iseći na kocke.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.