0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
500 g petit ber keksa
200 g C šećera u prahu
1 l mleka
1 margarin
3 C pudinga od vanile
200 g C šlag
300 ml kisele vode
Skuvati 3 C pudinga u 500 ml mleka, kada se prohladi dodati margarin i C šećer u prahu.
U željeni kalup poređati 500 g petit ber keksa (manja dimenzija ako želite 2 reda keksa i veća ako želite samo jedan red).
Preostalih 500 ml mleka malo zagrejati, pa preliti preko keksa da se lepo natopi.
Preko preliti sa pudingom. Umutiti šlag i premazati preko pudinga.
Po želji možete narendati malo čokolade odozgo.
Skuvati 3 C pudinga u 500 ml mleka, kada se prohladi dodati margarin i C šećer u prahu.
U željeni kalup poređati 500 g petit ber keksa (manja dimenzija ako želite 2 reda keksa i veća ako želite samo jedan red).
Preostalih 500 ml mleka malo zagrejati, pa preliti preko keksa da se lepo natopi.
Preko preliti sa pudingom. Umutiti šlag i premazati preko pudinga.
Po želji možete narendati malo čokolade odozgo.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.