0
 
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
300 g mlevenog keksa
100 g čokolade
150 g C šećera u prahu
150 ml mleka
125 g margarina
150 g C šećera u prahu
100 g C kokosa
Čokoladu otopiti na pari. Mleveni keks, C šećer u prahu zajedno izmešati, zatim dodati otopljenu čokoladu i mleko. 
Rukom izgnjaviti dok se ne dobije lepa smesa. C Šećer u prahu i C kokos izmešati rukom te im dodati margarin koji je bio na sobnoj temperaturi. 
Prvu smesu razviti između dve najlonske folije u debljinu koju želite, tako isto i drugu smesu razviti da bude ista kao i prva. 
Poklopiti jednu na drugu. i umotati u rolnu. Staviti u frižider da se dobro ohladi.
Čokoladu otopiti na pari. Mleveni keks, C šećer u prahu zajedno izmešati, zatim dodati otopljenu čokoladu i mleko. 
Rukom izgnjaviti dok se ne dobije lepa smesa. C Šećer u prahu i C kokos izmešati rukom te im dodati margarin koji je bio na sobnoj temperaturi. 
Prvu smesu razviti između dve najlonske folije u debljinu koju želite, tako isto i drugu smesu razviti da bude ista kao i prva. 
Poklopiti jednu na drugu. i umotati u rolnu. Staviti u frižider da se dobro ohladi.
 
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.