0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
300 g mlevenog keksa
100 g čokolade
150 g C šećera u prahu
150 ml mleka
125 g margarina
150 g C šećera u prahu
100 g C kokosa
Čokoladu otopiti na pari. Mleveni keks, C šećer u prahu zajedno izmešati, zatim dodati otopljenu čokoladu i mleko.
Rukom izgnjaviti dok se ne dobije lepa smesa. C Šećer u prahu i C kokos izmešati rukom te im dodati margarin koji je bio na sobnoj temperaturi.
Prvu smesu razviti između dve najlonske folije u debljinu koju želite, tako isto i drugu smesu razviti da bude ista kao i prva.
Poklopiti jednu na drugu. i umotati u rolnu. Staviti u frižider da se dobro ohladi.
Čokoladu otopiti na pari. Mleveni keks, C šećer u prahu zajedno izmešati, zatim dodati otopljenu čokoladu i mleko.
Rukom izgnjaviti dok se ne dobije lepa smesa. C Šećer u prahu i C kokos izmešati rukom te im dodati margarin koji je bio na sobnoj temperaturi.
Prvu smesu razviti između dve najlonske folije u debljinu koju želite, tako isto i drugu smesu razviti da bude ista kao i prva.
Poklopiti jednu na drugu. i umotati u rolnu. Staviti u frižider da se dobro ohladi.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.