burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Čokoladni cheese cake

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

250 g mlevenog plazma keksa

100 g putera

200 g nutele

200 g otopljene čokolade

500 g neslanog krem sira

1/2 šolje šećera u prahu (po ukusu)

125 ml slatke pavlake

Za glazuru:

100 g čokolade

3-4 kašike ulja

Čokoladni cheese cake

Koraci pripreme

Puter iseckajte na kocke i sa jednom kašikom nutele stavite u mikrotalasnu da se skroz istopi.

Pomešajte smesu sa mlevenim plazma keksom. Dobijenu smesu rasporedite u okrugli pleh namazan puterom (uljem) tako da bude i sa strane. Kašikom sve izravnajte.

Za fil izmešajte nutellu, otopljenu čokoladu, krem sir i šećer u prahu. Stavite fil preko kore. Slatku pavlaku ulupajte u čvrst sneg pa njom premažite tortu.

Ostavite u frižideru par sati da se rashladi, skinite stranice kalupa, prelijte glazurom od čokolade (na tihoj vatri otopite čokoladu sa uljem) i služite.

Naši proizvodi

Čokoladni cheese cake

Koraci pripreme

Puter iseckajte na kocke i sa jednom kašikom nutele stavite u mikrotalasnu da se skroz istopi.

Pomešajte smesu sa mlevenim plazma keksom. Dobijenu smesu rasporedite u okrugli pleh namazan puterom (uljem) tako da bude i sa strane. Kašikom sve izravnajte.

Za fil izmešajte nutellu, otopljenu čokoladu, krem sir i šećer u prahu. Stavite fil preko kore. Slatku pavlaku ulupajte u čvrst sneg pa njom premažite tortu.

Ostavite u frižideru par sati da se rashladi, skinite stranice kalupa, prelijte glazurom od čokolade (na tihoj vatri otopite čokoladu sa uljem) i služite.

Autor

Slađana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Poslastice sa kokosom"

Pošalji recept