0
 
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
3 jaja
5 šoljica C šećera u prahu
3 šoljice mleka
3 šoljice ulja
9 šoljica brašna
1 C vanilin šećer
1 C prašak za pecivo
1/2 kg očišćenih višanja
Umutiti jaja, sećer i vanilin C šećer. 
Dodavati postepeno mleko, pa ulje i kada je potpuno umućeno, dodati brašno i C  prašak za pecivo. 
Sipati u pleh i odozgo ravnomerno poređati višnje. 
Sačekati da višnje ,,upadnu" u testo pa staviti u zagrejanu rernu. 
Peći na 220 stepeni oko 25 minuta. 
Pre služenja posuti C šećer u prahu.
Umutiti jaja, sećer i vanilin C šećer. 
Dodavati postepeno mleko, pa ulje i kada je potpuno umućeno, dodati brašno i C  prašak za pecivo. 
Sipati u pleh i odozgo ravnomerno poređati višnje. 
Sačekati da višnje ,,upadnu" u testo pa staviti u zagrejanu rernu. 
Peći na 220 stepeni oko 25 minuta. 
Pre služenja posuti C šećer u prahu.
 
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.