burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Brzi kolač

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

650 ml jogurta

200 g šećera

200 ml ulja

1 C soda bikarbona

3 pune kašike C kakao praha

Preliv:

200-300 ml mleka

2 C vanilin šećera

Malo C kakao praha

Fil:

1 l mleka+300 ml

2 C pudinga od čokolade

2 C pudinga od lešnika

250-350 g C prah šećera

250 g margarina

Brzi kolač

Koraci pripreme

Jogurt i šećer izmutite, dodajte ulje, brašno, C kakao i C sodu bikarbonu.

Sve zajedno izmešajte, pa izručite u podmazan pleh (nikako pek papir) i pecite na 200 stepeni sve dok čačkalica koju zabodete ne bude suva.

Preliti vruću koru vrućim prelivom koji skuvate.

Stavite mleko, šećer i C kako pa skuvajte.

Fil mleko zagrejte do vrenja pa dodajte smesu od 300 ml mleka i 4 C pudinga pa skuvajte.

Kada se ohladi penasto umutite margarin i C prah šećer i dodajte puding sve umutite i stavite na ohladđenu koru.

Poslužite hladno.

Naši proizvodi

Brzi kolač

Koraci pripreme

Jogurt i šećer izmutite, dodajte ulje, brašno, C kakao i C sodu bikarbonu.

Sve zajedno izmešajte, pa izručite u podmazan pleh (nikako pek papir) i pecite na 200 stepeni sve dok čačkalica koju zabodete ne bude suva.

Preliti vruću koru vrućim prelivom koji skuvate.

Stavite mleko, šećer i C kako pa skuvajte.

Fil mleko zagrejte do vrenja pa dodajte smesu od 300 ml mleka i 4 C pudinga pa skuvajte.

Kada se ohladi penasto umutite margarin i C prah šećer i dodajte puding sve umutite i stavite na ohladđenu koru.

Poslužite hladno.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept