0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
650 ml jogurta
200 g šećera
200 ml ulja
1 C soda bikarbona
3 pune kašike C kakao praha
200-300 ml mleka
2 C vanilin šećera
Malo C kakao praha
1 l mleka+300 ml
2 C pudinga od čokolade
2 C pudinga od lešnika
250-350 g C prah šećera
250 g margarina
Jogurt i šećer izmutite, dodajte ulje, brašno, C kakao i C sodu bikarbonu.
Sve zajedno izmešajte, pa izručite u podmazan pleh (nikako pek papir) i pecite na 200 stepeni sve dok čačkalica koju zabodete ne bude suva.
Preliti vruću koru vrućim prelivom koji skuvate.
Stavite mleko, šećer i C kako pa skuvajte.
Fil mleko zagrejte do vrenja pa dodajte smesu od 300 ml mleka i 4 C pudinga pa skuvajte.
Kada se ohladi penasto umutite margarin i C prah šećer i dodajte puding sve umutite i stavite na ohladđenu koru.
Poslužite hladno.
Jogurt i šećer izmutite, dodajte ulje, brašno, C kakao i C sodu bikarbonu.
Sve zajedno izmešajte, pa izručite u podmazan pleh (nikako pek papir) i pecite na 200 stepeni sve dok čačkalica koju zabodete ne bude suva.
Preliti vruću koru vrućim prelivom koji skuvate.
Stavite mleko, šećer i C kako pa skuvajte.
Fil mleko zagrejte do vrenja pa dodajte smesu od 300 ml mleka i 4 C pudinga pa skuvajte.
Kada se ohladi penasto umutite margarin i C prah šećer i dodajte puding sve umutite i stavite na ohladđenu koru.
Poslužite hladno.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.