burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Volim te

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

Za 3 kore po:

3 jaja

3 kašike šećera

3 kašike brašna

3 C praška za pecivo

3 C vanilin šećera

1/2 prvog fila

Fil 1:

200 ml vode

100 g čokolade za kuvanje

1 kutija C kakaoa

1 margarin

200 g šećera

250 g C šećera u prahu

100 g šećera

Fil 2:

2 C pudinga čokolada

300 ml mleka

1/2 margarina

Fil 3:

2 C pudinga od vanile

300 ml mleka

deo prvog fila

Dekoracija:

4 kesice čokoladnog šlaga

Volim te

Koraci pripreme

1 Fil:
Čokoladu, C kakao, vodu i šećer stavimo da se topi na pari. Kada dobije dovoljnu gustinu kremu sklonio i ostavimo da se ohladi.

Kada se ohladi izmiksira se margarin i C šećer u prahu.

Kora:
Sve tri se prave posebno sa po 3 jaja ,3 kašike šećera, brašna, C vanilin šećerom i C praškom za pecivo, kao i 3 kašike fila.

Sve tri kore peku se na po 15 minuta na 180 stepeni.

2 Fil:
U mleku skuvati C puding od čokolade pa izmiksirati pola margarinom.

3 Fil:
Skuvati C puding od vanile pa izmiksirati sa četvrtinom prvog fila.

Ređanje: kora - drugi fil - kora - pola prvog fila i ceo treći fil, treća celokupno preostalim filom i ostaviti na 1-2 sata u frižideru.

C šlag umutiti kiselom vodom i dekorisati tortu.

Naši proizvodi

Volim te

Koraci pripreme

1 Fil:
Čokoladu, C kakao, vodu i šećer stavimo da se topi na pari. Kada dobije dovoljnu gustinu kremu sklonio i ostavimo da se ohladi.

Kada se ohladi izmiksira se margarin i C šećer u prahu.

Kora:
Sve tri se prave posebno sa po 3 jaja ,3 kašike šećera, brašna, C vanilin šećerom i C praškom za pecivo, kao i 3 kašike fila.

Sve tri kore peku se na po 15 minuta na 180 stepeni.

2 Fil:
U mleku skuvati C puding od čokolade pa izmiksirati pola margarinom.

3 Fil:
Skuvati C puding od vanile pa izmiksirati sa četvrtinom prvog fila.

Ređanje: kora - drugi fil - kora - pola prvog fila i ceo treći fil, treća celokupno preostalim filom i ostaviti na 1-2 sata u frižideru.

C šlag umutiti kiselom vodom i dekorisati tortu.

Autor

Snežana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept