0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
40
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
40
C šlag
C šećer u prahu
višnje
keks
čokolada
900 g C šlaga umutiti sa 900 g kisele vode i podeliti na tri dela.
U prvi deo staviti lomljeni keks, promešati i oblikovati na poslužavniku.
Odozgo staviti drugi deo šlaga pomešan sa iseckanim višnjama.
Zatim treći deo pomešan sa rendanom čokoladom.
Odozgo možete ukrasiti po želji.
900 g C šlaga umutiti sa 900 g kisele vode i podeliti na tri dela.
U prvi deo staviti lomljeni keks, promešati i oblikovati na poslužavniku.
Odozgo staviti drugi deo šlaga pomešan sa iseckanim višnjama.
Zatim treći deo pomešan sa rendanom čokoladom.
Odozgo možete ukrasiti po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.